Arbejde - Ramsherred 5, Samsø

Gå til indhold

Arbejde

Siden 2019 har Karin arbejdet i Videbæk, så vi har købt et sommerhus i Halby ved Ringkøbing Fjord.
Hun er glad for sit arbejde og vi har fundet en rytme i vores liv, hvor vi ses med jævne mellemrum, men ikke overnatter sammen hver nat.


Her til venstre ses Karin med et glimt i øjet eller også er det noget snavs på terrassen i hyggelige Kupfermühle

Bjarne er uddannet folkeskolelærer i 1999.
Han har siden 1999 undervist på Tranebjerg/Samsø Skole og efter en lille visit i indskolingen er det nu de ældste elevers hverdag, der optager hans lærergerning.
Særligt mødet med de uddannelsesparate unge mennesker, der modtager den daglige undervisning i et nærmest ligeværdigt forhold. Her er tale om elevens engagement og interesse for egen fremtid.
Ligeledes ligger særlige udfordringer i at skulle overtage en 6./7. klasse og siden følge udviklingen frem mod afslutningen på folkeskolelivet for det unge individ, hvad enten det er efter 9. kl. eller 10. kl.
Bjarne har i en periode arbejdet som leder af den kommunale ungdomsskole 2001-2009, ligesom udstedelsen af knallertbeviser var hans geschäft.
Bjarne underviser i øjeblikket i matematik og naturfag samt er delt klasselærer i 7. kl.
Er uddannet matematikvejleder i 2015.
Arbejdet i ungdomsskolen voksede med udlandsture - 2 gange Paris og knallert. Først 3 år som censor ved prøverne og derefter 1 år som underviser.
Bjarne siger farvel til ungdomsskolen med udgangen af 2022 efter mange års tro tjeneste. Grunden hertil er nedsat tid som folkeskolelærer og det giver derfor ikke meninh at tage ekstra arbejde i usk.
Der skal være tid til sommerhuset i Halby.

Her til venstre ses Bjarne i sin søgen efter, tja måske Karin i Friedrichsstadt

Tilbage til indhold